Un nou projecte d’anglès extraescolar a la nostra escola.

Ja fa gairebé 5 anys que la Fundació va impulsar la creació i el desenvolupament d’un projecte plurilingüe a la nostra escola. Des de llavors és una evidència que el nivell d’anglès dels i les nostres alumnes ha augmentat considerablement i ens sentim molt orgullosos de ser capdavanters en potenciar l’aprenentatge de l’anglès des d’un enfocament comunicatiu i natural.

Tot i així, seguim buscant millorar i oferir encara més qualitat pel que fa a les llengües estrangeres i creiem, escoltant també l’opinió de les famílies, que cal un canvi en les extraescolars d’anglès que es fan al centre. És per això que hem decidit confiar en una entitat contrastada al Baix Llobregat que estem segurs va en línia amb la nostra manera d’entendre l’aprenentatge de la llengua anglesa.

STP Training és l’entitat responsable d’impartir l’anglès extraescolar el curs 2019-2020.

El departament d’Anglès Júnior ofereix cursos per a nens i nenes a partir dels 3 anys, seguint una progressió de nivells amb una metodologia i didàctica adaptades a cada edat. Tots els nivells s’imparteixen en grups homogenis d’entre 8 i 15 alumnes. Es cursen en dues sessions setmanals d’una hora de duració en dies alterns i en horari de migdies o tardes.

El nostre objectiu final és oferir un camí d’aprenentatge que porti a assolir un domini avançat de l’idioma abans de la finalització de l’etapa escolar.

Tallers “Play with English”

Són tallers destinats a l’alumnat d’Educació Infantil. La Llengua anglesa es tracta d’una  forma exclusivament oral i les activitats proposades són de caire lúdic (jocs, cançons, contes, manualitats,…) per tal de començar l’adquisició de l’anglès d’una forma amena i divertida. No s’utilitza llibre i es proporciona tot el material, tant didàctic com d’ús habitual a l’aula. S’ha d’abonar una quota única anual per aquest concepte al començament de curs.

Cicles “Children” i “Junior”

Els seus objectius s’assoleixen en un clima d’estudi però en un ambient engrescador i participatiu on, mitjançant diverses activitats, els nens i nenes podran desenvolupar progressivament les seves habilitats lingüístiques. Per tal de potenciar l’adquisició i assimilació dels continguts els/les alumnes hauran de realitzar uns breus deures i estudi setmanal. S’ha de portar un estoig amb el material necessari d’aula. A partir de Children 3, es necessitarà, també, una llibreta.

Avaluació

Play with English: Realitzem una AVALUACIÓ CONTÍNUA en base a les activitats realitzades durant el taller. No hi ha exàmens escrits.

“Children” i “Junior”: A més de l’avaluació contínua, l’alumnat haurà de realitzar un examen escrit al final de cada trimestre.Després de cada avaluació, es lliurarà un detallat informe a les famílies.

Horaris 

CURS DIES HORARI QUOTA MENSUAL
PLAY WITH ENGLISH (P3-P4-P5) Dilluns – Dimecres 13:50h – 14:50h 44€
PLAY WITH ENGLISH (P3-P4-P5) Dilluns – Dimecres 16:50h – 17:50h 44€
BEGINNERS (1r-2n) Dilluns – Dimecres 13:50h – 14:50h 44€
BEGINNERS (1r-2n) Dilluns – Dimecres 17:00h – 18:00h 44€
MOVERS (3r-4t) Dimarts – Dijous 13:50h – 14:50h 44€
MOVERS (3r-4t) Dimarts – Dijous 17:00h – 18:00h 44€
FLYERS (5è-6è) Dimarts – Dijous 13:50h – 14:50h 44€
FLYERS (5è-6è) Dimarts – Dijous 17:00h – 18:00h 44€
SECUNDÀRIA Dimecres – Divendres 15:30h – 17:00h 70€
  • Mètode de pagament: domiciliació bancària a l’inici de mes
  • Matrícula gratuïta
  • 10€ de descompte per germans (-4€ en la quota mensual del segon fill/a inscrit)

 Exàmens Internacionals   

STP Training ofereix al nostre alumnat la possibilitat de realitzar, de forma optativa, els prestigiosos exàmens Young Learners Exams al final de curs. S’informarà a les famílies abans de la convocatòria.

Períodes d’inscripció

  • Primer període – Abans del 20 de juny – Si es formen grups aquestes cursos començaran el 12 de setembre.
  • Segon període – Abans del 20 de setembre – Aquest grups començaran les classes l’1 d’octubre.