Anglès extraescolar a la nostra escola.

Ja fa gairebé 6 anys que la Fundació va impulsar la creació i el desenvolupament d’un projecte plurilingüe a la nostra escola. Des de llavors és una evidència que el nivell d’anglès dels i les nostres alumnes ha augmentat considerablement i ens sentim molt orgullosos de ser capdavanters en potenciar l’aprenentatge de l’anglès des d’un enfocament comunicatiu i natural.

És per això que hem decidit confiar en una entitat contrastada al Baix Llobregat que estem segurs va en línia amb la nostra manera d’entendre l’aprenentatge de la llengua anglesa.

El departament d’Anglès Júnior ofereix cursos per a nens i nenes a partir dels 3 anys, seguint una progressió de nivells amb una metodologia i didàctica adaptades a cada edat. Tots els nivells s’imparteixen en grups homogenis d’entre 8 i 15 alumnes. Es cursen en dues sessions setmanals d’una hora de duració en dies alterns i en horari de migdies o tardes.

El nostre objectiu final és oferir un camí d’aprenentatge que porti a assolir un domini avançat de l’idioma abans de la finalització de l’etapa escolar.

Us voldríem remarcar que no es paga matrícula i que els cursos s’iniciaran el a l’octubre i acabarem al juny coincidint amb el final del curs escolar. 

Tallers “Play with English”

Són tallers destinats a l’alumnat d’Educació Infantil. La Llengua anglesa es tracta d’una  forma exclusivament oral i les activitats proposades són de caire lúdic (jocs, cançons, contes, manualitats,…) per tal de començar l’adquisició de l’anglès d’una forma amena i divertida. Aquest curs s’utilitzarà un llibre didàctic per evitar el compartir material. 

Cicles “Children” i “Junior”

Els seus objectius s’assoleixen en un clima d’estudi però en un ambient engrescador i participatiu on, mitjançant diverses activitats, els nens i nenes podran desenvolupar progressivament les seves habilitats lingüístiques. Per tal de potenciar l’adquisició i assimilació dels continguts els/les alumnes hauran de realitzar uns breus deures i estudi setmanal. S’ha de portar un estoig amb el material necessari d’aula. A partir de Children 3, es necessitarà, també, una llibreta.

Avaluació

Play with English: Realitzem una AVALUACIÓ CONTÍNUA en base a les activitats realitzades durant el taller. No hi ha exàmens escrits.

“Children” i “Junior”: A més de l’avaluació contínua, l’alumnat haurà de realitzar un examen escrit al final de cada trimestre.

Després de cada avaluació, es lliurarà un detallat informe a les famílies.

Oferta Horaris 

CURS DIES HORARI QUOTA MENSUAL
PLAY WITH ENGLISH I3Dilluns – Dimecres16:50 – 17:50h46€
PLAY WITH ENGLISH I4Dilluns – Dimecres16:50 – 17:50h46€
PLAY WITH ENGLISH I5Dilluns – Dimecres16:50 – 17:50h46€
STARTERS (1r-2n) Dilluns – Dimecres 17:00h – 18:00h 46€
MOVERS (3r-4t) Dimarts – Dijous 17:00h – 18:00h 46€
FLYERS (5è-6è) Dimarts – Dijous 17:00h – 18:00h 46€
  • Mètode de pagament: domiciliació bancària a l’inici de mes
  • Matrícula gratuïta
  • 10% de descompte en la quota del segon fill/a

 Exàmens Internacionals   

STP Training ofereix al nostre alumnat la possibilitat de realitzar, de forma optativa, els prestigiosos exàmens Young Learners Exams al final de curs. S’informarà a les famílies abans de la convocatòria.

Inscripció

A fi d’evitar l’intercanvi de fulls físics, les famílies que realitzaven l’activitat el curs passat rebran rebran un correu de sondeig per a la continuïtat aquest curs i es podran inscriure telemàticament. Aquelles famílies interessades en inscriure’s per primer cop hauran d’omplir el formulari adjunt i enviar-lo al correu: stpescoles@stptraining.es

Prat de la Riba, 1 08840 Viladecans

93 647 39 40 

Correu: stpescoles@stptraining.es