Segons normativa de maig de 2018 (RGPD) informen als usuaris d’aquesta pàgina web de les mesures sobre la protecció de dades.

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.joanbardina.com

Identitat: FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA
CIF: G64583404
Adreça postal: CARRER MARIÀ FORTUNY, 16-18, 08830, SANT BOI DE LLOBREGAT(BARCELONA)
Telèfon: 936400851

Quines dades personals recollim:

Galetes

El nostre lloc web, https://www.joanbardina.com utilitza galetes i altres tecnologies relacionades (per comoditat, totes les tecnologies es denominen “galetes”). Les galetes també són col·locades per tercers que hem contractat. Podeu consultar aquest pàgina on us informem sobre l’ús de les galetes al nostre lloc web.

Com obtenim les vostres dades personals?

Quan es contacta directament amb nosaltres, per exemple a través de l’apartat contacte o qualsevol altre apartat en què ompliu un formulari del web.

Durant quant temps conservarem les vostres dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

Amb qui compartim les vostres dades

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte en cas d’obligació legal.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, de limitació i oposició al seu tractament i a retirar el consentiment prestat a FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA, heu de dirigir un correu electrònic a escola@joanbardina.com, indicant en l’assumpte “Protecció de dades”.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Si algun article d’aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estès visitant l’altra pàgina web.

Analítiques

El nostre servidor d’allotjament web recull algunes dades analítiques anònimes que serveixen per a realitzar estadístiques d’us.

Xarxes socials oficials

L’accés i ús de la pàgina oficial de FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA a Facebook, Twitter, Instagram i Youtube, està subjecte al compliment de les condicions establertes per Facebook, Twitter, Instagram i Youtube, com a titular de la plataforma del servei de xarxa social.

Quan l’usuari accedeix o utilitza la pàgina oficial de FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA a Facebook, Twitter, Instagram i Youtube, manifesta el seu consentiment i acceptació del compliment de l’establert en les presents condicions d’ús.

Exempció de responsabilitat pel funcionament de la pàgina web

FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA presta els seus serveis i continguts de forma continuada emprant tots els mitjans tècnics al seu abast per realitzar aquesta prestació de forma satisfactòria.

FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA podrà, quan ho consideri convenient, realitzar correccions, millores o modificacions en la informació continguda en el seu lloc web, sense que això doni lloc, ni dret a cap reclamació o indemnització, ni impliqui reconeixement de cap responsabilitat.

FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA no es fa responsable pels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin derivar-se de la disponibilitat i continuïtat tècnica del funcionament del seu lloc web. En qualsevol cas, FUNDACIÓ PRIVADA JOAN BARDINA, durà a terme totes les actuacions necessàries per tal de restablir els seus serveis en cas de fallada tècnica.