El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del divendres dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius de Catalunya i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i totes les activitats extraescolars, incloses les que es fan fora del centre.

També han quedat cancel·lades les jornades de Portes Obertes.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut, del Departament d’Educació i a l’evolució de la situació per tal d’informar-vos sobre els possibles canvis que es poguessin produir. Us recomanem que consulteu la nostra pàgina web i reviseu les bústies de correu electrònic i Alexia on anirem informant en el cas que hi haguessin noves notificacions dels esmentats departaments.

Us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.